FV_Settings Nederlandse Handleiding

posted in: Farmville-Dutch | 0

FV_Settings waar de gebruiker de bot instelt, betekend op welke boerderij bot moet werken en welke plug-in wel of niet te gebruiken enz.


Hier krijgt u informatie over de fBX versie, de instellingen, het IP adres, en info over elke individuele boerderij op welke fBX het laatst heeft gewerkt

sett1nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Basis instellingen zo als tijdzone en andere instellingen zo als bot snelheid, pauzeren van boerderijen als u van boerderij veranderd in fBX, geschenken van buren of het maximale nummer van links om te maken in een cyclus

sett2nl


Boerderijen hier stelt u in op welke boerderij fBX gaat werken het veranderen van boerderij voor de volgende cyclus en hoe lang fBX op boerderij moet werken alvorens na de volgende te gaan. Elke verandering die u hier maakt treed in werking in de eerst volgende cyclus. De standaard instelling 8 uur betekend dat fBX op deze boerderij 8 uur blijft werken alvorens na de volgende te gaan. Als u dit veranderd in 1 word het 1 uur, als u dit verandert in 0.1 (1 uur = 60 min) zal de tijd na 6 minuten gaan en zo voort.

sett3


Het instellen van welke plug-in te gebruiken of niet te gebruiken. Voor alle accounts of individuele accounts.
Niet gemarkeerd houd in plug-in werkt, wel gemarkeerd houd in plug-in werkt niet


sett4


Geavanceerde instelling, hier niets veranderen behalve we zijn er zeker van wat we doen. Zo als het instellen van Secure Browsing, in/uit schakelen van de veiligheid pauze enz. Voor wie met een Proxy Server werken moeten hier de instellingen worden gedaan.

sett5

sett6


De accounts die actief zijn in bot – de volgorde instellen is heel gemakkelijk, gewoon na boven/beneden slepen en neerzetten waar ze moeten zijn.Om een account te verwijderen click op de verwijder knop rechts en een pop up om te verwijderen verschijnt.

sett7

 

Happy farming, Happy fbX-ing

 


FV_Settings English Tutorial